اطلاعیه شماره 2: تمدید مهلت ارسال مدارک (تا تاریخ 6 تیر 1398) متقاضیان پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در دوره ی دکتری تخصصی برای سال تحصیلی 99-1398

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

مهلت ارسال مدارک متقاضیان پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در دوره ی دکتری تخصصی  برای سال تحصیلی 99-1398، تا تاریخ 6 تیر 1398 تمدید گردید. همچنین به اطلاع می‌رساند، رشته  بیماری‌شناسی گیاهی  به مجموعه رشته‌های دارای پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) سال 1398 دانشگاه بوعلی سینا اضافه شده است. لذا متقاضیان دارای شرایط در رشته مذکور نیز می‌توانند مدارک خود را ارسال نمایند.

جهت مشاهده آگهی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه بوعلی سینا برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ کیلک کنید.