مقررات تمدید سنوات و مدت زمان مجاز براي تسویه حساب دانشجویان تحصيلات تكميلي

کد خبر: 10214    1396/05/25

مقررات تمدید سنوات و مدت زمان مجاز براي تسویه حساب دانشجویان تحصيلات تكميلي

براساس آیین‌نامه‌های آموزشی مصوب شورای عالی برنامه‌ریزی، تعداد سنوات مجاز برای دانشجویان کارشناسی ارشد چهار نیم‌سال و برای دانشجویان دوره دکتری ورودی‌های قبل از 1395، تعداد نه نیمسال و برای ورودی 1395 و ‌پس از آن تعداد هشت نیم‌سال به عنوان نیم‌سال مجاز آموزشی و پژوهشی درنظرگرفته شده است (آیین‌نامه‌ها و مقررات مرتبط، در سامانه مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه به آدرس gs.basu.ac.ir قرار دارد).

از آنجا که حرکت در چارچوب قوانین باعث نظم دهی به سیستم گردیده و از مشکلات بعدی جلوگیری می‌کند، توصیه اکید حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی و اساتید محترم راهنما، تلاش برای مدیریت گذراندن دروس و انجام پایان‌نامه/ رساله، در مدت قانونی می‌باشد، تا ضمن احترام به قوانین، سیستم منظمی در روند امور آموزشی دانشگاه، شکل گیرد. بدیهی است در صورتی‌که دانشجوی دوره تحصیلات تکمیلی نتواند در مدت قانونی فارغ‌التحصیل شود، ضروری است برای هر ترم از سنوات مازادی که برای تکمیل دوره خود نیاز دارند، درخواست تمدید سنوات انجام دهد. برای تمدید سنوات توجه به موارد زیر ضروری می‌باشد:

برای بررسی تمدید سنوات در هر یک از سطوح (گروه‌آموزشی، دانشکده، شورای تحصیلات تکمیلی و کمیسیون موارد خاص دانشگاه) تایید حضور تمام وقت دانشجو در سنوات قبلی، ضروری می‌باشد که این موضوع می‌بایست به تایید استاد راهنما و مراجع ذیصلاح رسیده باشد. در صورت عدم حضور دانشجو به دلایل غیرموجه، امکان تمدید سنوات دانشجو وجود نخواهد داشت.

تمدید سنوات نیم‌سال ششم برای دانشجویان کارشناسی ارشد و نیم‌سال یازدهم و پس از آن برای دانشجوی دکتری ورودی قبل از 1395 و نیم‌سال دهم و پس از آن برای دانشجوی دکتری ورودی 1395 و پس از آن، با تایید مراجع تصمیم‌گیری، مشمول پرداخت شهریه ثابت می‌باشد که میزان این شهریه توسط هیات امنای دانشگاه تعیین گردیده و قابل تخفیف و یا بخشودگي نمی‌باشد. بنابراین به دانشجویان گرامی توصیه می‌گردد با برنامه‌ریزی دقیق تحصیل در سنوات قانونی، حضور به موقع در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و همچنین با مراجعه به موقع به استاد راهنما، در این امر دانشگاه را یاری نموده و در مهلت قانونی فارغ‌التحصیل شوند.

مطابق آیین‌نامه‌های آموزشی، دانشجویان باید مدت زمان کوتاهی پس از دفاع نسبت به اصلاح پایان نامه/رساله اقدام نموده و برای تحویل آن و تسویه حساب اقدام نمایند. مطابق دستورالعمل مصوب هیات امنای دانشگاه، تاخیر در این امر، مشمول پرداخت شهریه می‌گردد.

با توجه به اینکه رعایت موارد فوق، باعث نظم بخشیدن به امور آموزشی و ارتقاء سیستم آموزشی دانشگاه می‌گردد از دانشجویان و اساتید گرامی تقاضا می‌شود با مدیریت و برنامه ریزی صحیح، دانشگاه را در این امر مهم یاری رسانند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10