اطلاعیه شماره 1- شروع ثبت نام مرحله مصاحبه آزمون نيمه‌متمركز دكتري «Ph.D. » سال 1397 از طریق سامانه ثبت نام آزمون دکتری

کد خبر: 15771    1397/03/02

به اطلاع کلیه داوطلبان محترم آزمون نيمه‌متمركز دكتري «Ph.D. » سال 1397 می رساند، ثبت نام مرحله مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه بوعلی سینا از ساعت 14 روز پنج شنبه مورخ 03/03/1397 از طریق سایت مدیریت تحصیلات تکمیلی به آدرس http://gs.basu.ac.ir منوی سامانه ثیت نام آزمون دکتری سال 1397 شروع می گردد.

نکات مهم:

1- پس از ورود به سایت مدیریت تحصیلات تکمیلی به آدرس http://gs.basu.ac.ir  از منوی سامانه ثیت نام آزمون دکتری سال 1397 نسبت به ثبت نام و دریافت کارت اقدام نمایید.

2- پس از ورود به سامانه ثبت نام با وارد کردن شماره پرونده و شماره داوطلبی فرآیند ثبت نام را شروع نموده و نسبت به تکمیل اطلاعات و پرداخت هزینه ثبت نام و دریافت کارت اقدام نمایید.

3- جهت دریافت تاریخ های برگزاری مصاحبه وارد منوی - رشته های مورد پذیرش و تاریخ برگزاری مصاحبه - شوید.

4- جهت دریافت آدرس و تلفن تماس محل برگزاری مصاحبه وارد منوی - آدرس محل برگزاری- شوید.

5- فرم های مورد نیاز را از طریق منوی فرم ها دریافت نمایید.

6- پرداخت هزینه ثبت نام به صورت پرداخت اینترنتی و از طریق سامانه ثبت نام و طی مراحل ثبت نام انجام خواهد شد.

7- فایل اطلاعیه ثبت نام که بر روی صفحه اصلی سامانه ثبت نام و در بخش اعلانات سامانه قرار دارد را دانلود نمونده و با دقت مطالعه فرمایید.

8- صرفا داوطلبانی که تاریخ مصاحبه آن ها 05/03/1397 می باشد و تا روز مصاحبه موفق به انجام مراحل ثبت (شامل ثبت نام، پرداخت هزینه و دریافت کارت ورود به جلسه مصاحبه) نگردند، می توانند در روز مصاحبه و قبل از شروع فرآیند مصاحبه در دانشکده مربوطه نسبت به ثبت نام و دریافت کارت اقدام نمیاند.

اطلاعیه دانشگاه بوعلي سينا در خصوص مرحله مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری آزمون نيمه‌متمركز دكتري «Ph.D. » سال 1397

دانلود فرم شماره یک (فرم مشخصات فردی، سوابق آموزشي و پژوهشي مرحله مصاحبه (بررسي سوابق علمي، آموزشي وپژوهشي) مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نيمه‌متمركز دكتري «Ph.D.» سال 1397 - (مخصوص داوطلب).

دانلود فرم شماره دو: فرم تعهد ﺣﻀﻮر ﺗﻤﺎم وﻗﺖ در دوره دکتری داﻧﺸﮕﺎه بوعلی سینا

دانلود فرم شماره سه: فرم توصیه نامه

فرم شماره چهار:فرم مخصوص داوطلبان استفاده از سهميه مربيان موسسات آموزشي

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10