اطلاعيه شماره 1- شروع ثبت نام مرحله مصاحبه آزمون نيمه‌متمركز دكتري تخصصی «Ph.D. » سال 1398 از طريق سامانه ثبت نام آزمون دکتری

کد خبر: 18112    1398/03/11

داوطلب گرامی، ورود شما را به مرحله دوم (مصاحبه) آزمون نيمه‌متمركز دكتري تخصصی «Ph.D. » سال 1398 دانشگاه بوعلی سينا تبریک عرض می‌نماييم. خواهشمند است، ضمن توجه به نکات مهم ذيل، جهت ثبت نام در مرحله مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه بوعلی سينا از طريق سايت مديريت تحصيلات تکميلی به آدرس http://gs.basu.ac.ir منوی سامانه ثیت نام آزمون دکتری سال 1398 اقدام فرماييد.

نکات مهم:

1- پس از ورود به سايت مديريت تحصيلات تکميلی به آدرس http://gs.basu.ac.ir  از منوی سامانه ثبت نام آزمون دکتری سال 1398 نسبت به ثبت نام و دريافت کارت اقدام نماييد.

2- پس از ورود به سامانه ثبت نام، پس از مطالعه دقیق و کامل اطلاعیه (بسیار مهم)، با وارد کردن شماره پرونده و شماره داوطلبی فرآيند ثبت نام را شروع نموده و نسبت به تکميل اطلاعات و پرداخت هزينه ثبت نام و دريافت کارت اقدام نماييد.

3- جهت دريافت تاريخ‌های برگزاری مصاحبه وارد منوی – رشته‌های مورد پذيرش و تاريخ برگزاری مصاحبه - شويد.

4- جهت دريافت آدرس و تلفن تماس محل برگزاری مصاحبه وارد منوی - آدرس محل برگزاری- شويد.

5- فرم های مورد نياز را از طريق منوی فرم‌ها دريافت نماييد.

6- پرداخت هزينه ثبت نام به صورت پرداخت اينترنتی و از طريق سامانه ثبت نام و طی مراحل ثبت نام انجام خواهد شد.

7- فایل اطلاعیه ثبت نام که بر روی صفحه اصلی سامانه ثبت نام و در بخش اعلانات سامانه قرار دارد را دانلود نمونده و با دقت مطالعه نماييد.

اطلاعيه دانشگاه بوعلي سينا در خصوص مرحله مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری آزمون نيمه‌متمركز دكتري «Ph.D. » سال 1398

دانلود فرم شماره يک (فرم مشخصات فردی، سوابق آموزشي و پژوهشي مرحله مصاحبه (بررسي سوابق علمي، آموزشي وپژوهشي) مرحله ارزيابی تخصصی آزمون نيمه‌متمركز دكتري «Ph.D.» سال 1398 - (مخصوص داوطلب).

دانلود فرم شماره دو: فرم تعهد ﺣﻀﻮر ﺗﻤﺎم وﻗﺖ در دوره دکتری داﻧﺸﮕﺎه بوعلی سينا

دانلود فرم شماره سه: فرم توصيه‌نامه

فرم شماره چهار:فرم مخصوص داوطلبان استفاده از سهميه مربيان موسسات آموزشي

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10